Rumuz:   Şifre:   

FELSEFE | SİYASET | SANAT | YAŞAM

HASAT.ORG > Güncel > CHP AKP'yle Yarışıyor 54 kez görüntülendi. Paylaş
    asya 28-11-2008 02:09     #1/8    
Atatürk ilke ve inkılaplarının yılmaz savunucusu olan altı oklu CHP, türban ve çarşaflılardan sonra bu defa da imamlara kucak açmaya başladı. Seçim yatırımı olduğunu biliyoruz bu rozetlemelerin ama insanın bu kadarını da midesi kaldırmıyor.

Birkaç gün (hadi birkaç hafta diyelim) öncesine kadar türban konusunda demediğini bırakmayan Baykal, çarşaflı kadınları medya önüne çıkarırken hiç mi huzursuz olmuyor? Bu iktidar hırsıyla yapamayacağı bir şey var mı, merak ediyorum?

Baykal, AKP'yle yarışmak için, onu kendi silahıyla vurmaya çalışıyor anlaşılan. Bu gidişle yarın şeriat çağrıları da yapmaya başlarsa hiç şaşırmam. :P
    SevdalımHayat 28-11-2008 08:16     #2/8    
CHP'nın bu tutarsız davranısı benı de rahatsız etmıyor degıl . CHP'nın özüne cok yanlıs bır uygulama .Ama CHPyı de anlamak lazım bı yerde ; adamlar  baktı gordu kı bu ulkedekı ınsanlar partının dınıne , dın anlayısına , yogunluguna gore oy kullanıyor ne yapsın garıpler  lanet sıstemın ıcınde gırdaba yakalandılar.  Oy krıterlerıenın bedava komur ve DINDARLIK oldugu bu ulkede artık kım ne yapsa sasırmıyorum . Carsafı yasaklayan kılık kıyafet kanununu getıren Ata'm kalksa mezarından kurdugu  partının ne hale geldıgını gorup Deniz Baykala bıkını gıydırse bıle sasırmıcam .İşte demekkı Laıklık ne mubarek seymıs . Oyle bır hale soktular kı bızı ınsanların dın anlayısı hakkında okudugu gazeteden oy verdıgı partıden  bılgı sahıbı olabılıyoruz .
    mevan 28-11-2008 10:58     #3/8    
CHP-AKP birbirinden ayrı bir siyaset sergilemiyor.. Düşünceleri oy almak, için konjektörde ne gerekiyorsa yapıyor. Geçici bir süre belki başarılı olabilirler ama başarıları uzun sürmez. Siyaset zaten bir kandırmaca oyunu.Seçim zamanlarında kandırırlar, seçim sonrasında sözlerrr unutulur :(
    nisaa 28-11-2008 11:13     #4/8    
oy alamıyorum diye savundugun şeylerin aksine davranıslar sergilemek ne kadar dogru tartısılır..

gerçekten dini kullananlara yazıklar olsun.. çünkü biliyorlar ki bunu yapmasalar oy falan alamayacaklar.. yazıklar olsun bu düzene..
    SevdalımHayat 28-11-2008 19:04     #5/8    
Aslında nisaa dınını kullandırtanlara da yazıklar olsun mu bıraz da ?
Bılınclı secmen olsak , krıterlerımızı degıstırsek bu partıler bu polıtıkayı uygulamaya devam ederler mı?

Eğitim Şart ...
    conan 28-11-2008 19:19     #6/8    
ikiyüzlülük yaptığı CHP nin. sen bir sey yapsana Ata gençliğe emanet etmiş ya siz ne yaptınız ülkeyi sattınız. Başta CHP olmak üzere ülke elden gitti. Akpartı seçildiği günden beri her kış erzak ve kömür garibanlara dağıtıyor. Bu olaylar eskidende vardı şimdide.İşlerinden bir kaçı dalavere çeviriyoırsa bu biraz devletin suçu. Yapanları bir iki sallandır bir daha yapıyormu.
    SevdalımHayat 28-11-2008 19:51     #7/8    
Conan ınan ne demek ıstedıgını anlayamadım . Bır konudan dıgerıne gecıp ortaya karısık yapmıssın .( Bunu kotu nıyetlı veya ıgnelemek ıcın soylemıyorum )

Bu ulke karış karış satılıyor . Turkıye sahıp oldugu Tam Bagımsız ozellıgını kaybedıyor .
Bugun Osmanlı Cumhurıyetı adlı fılmı ızledım . Fılm komedı olarak lanse edılse de trajı-komık bır fılm ıdı . Ataturk olmasaydı Osmanlının devamında ulkenın basına geleceklerı anlatıyordu . Ama cok acıdır kı ben fılmde Turkıyenın cok degıl 10 belkı de 15 yıl sonrakı halını gordum . Huzunlendım .

Dedıgım ve Dıyecegım şudur  ki ;  hersey bız ''halk''ın elınde .  Ulkedekı krıze sebep olup , cok pahalı bır yasama sebep olduktan sonra yandaslarına veya garıbana  Benım Senın Onun parasıyla Secım yatırımı yapmak hırsızlıktır . Ve bunlar ulkedekı ınsanı dusundugunden degıl . Sadece oyunu satın alabılmek ıcın yapılan pis hesaplar . Akp - Chp - Mhp yok bırbırlerınden farkları . Kım ıktıdara gecse bu mılletı komur ıle 25 lıralık hedıye cekı ıle dın somurusu ıle kandırmaya calıstı calısıyor CALISACAK . ! Halkını mılletını dusunen bu yatırımları bu yardımları oy gununden sonra da yapar  . Ama bız kullanılıyoruz . Bızımle oyun oynuyorlar . Ve bızlerde oylarımızı SATIYORUZ ! . Sımdı kullanan mı suclu kendını Kullandırtan mı ?

conan 28-11-2008 20:33     #8/8    
zaten anlasan Türkiye bu halde olmazdı. Ata o filmde osmanlı  cumhuriyeti derken Türkiye Cumhuriyetinde eleştirmiş. İşte sizler bunun farkında değilsiniz. Ayrıca Ülke tam bağımsız olmadı hiç bir zaman Atatürk  gerçekleri görünce ortadan kaldırdılar.  Cumhuriyet 1920 de dış ülkelerin yardımıyla cumhuriyet 1923 de Atatürk Cumhurbaşkanı seçildi. 5 sene sonra 1928 de bir daha seçildi. Ve Atatürk bu 5sene içinde bunların gerçek yüzünü görüp 1928 de huzurundan kovarak mason yuvalarını kapattırdı. Ama doktoru Mim Kemal Öke Atatürkü zehirleyerek öldürdü.O savunduğunuz inönü ise ne yazıkki Mason yuvalarını tekrar açtı.

Sayfalar: [1]