Rumuz:   Şifre:   

FELSEFE | SİYASET | SANAT | YAŞAM

HASAT.ORG > Sinema > Güz Sancısı.. 210 kez görüntülendi. Paylaş
    Mayapan 05-02-2009 01:29     #1/4    
Sancı nerede olmalı !!

Suat, başkalarının sancısıyla sancılanabilen bir sancı, diğerleri(!) için !!

Behçet, bilen fakat korkan, seven fakat kararsız, karar veren fakat geç kalan...

Hüküm verenlerin iğrenç sofralarında karnını doyuranların en baş malzemeleri: vatan millet sakarya kusmukları !!

daha fazla yazmak istemedim, izleyiniz.
    Sino AtriaL 10-02-2009 00:40     #2/4    
Ben beğendim filmi ..

Aşkın ve siyasi yaşamın birbirini çok yemediği, ikisininde tadında gösterildiği naif bir çalışma olmuş .. Özellikle eleni rolüne layık görülen sevgili Beren Saat işini çokta nefis yapmış..

Ben belkide filmin içeriğinden çok o şıklığını ruhunun derinliğini yitirmeyen fahişeyi izlemeyi daha merhametli buldum ...
    Mayapan 13-02-2009 01:14     #3/4    
"Ben fahişe değilim !!" derken, sözcüklerle dolan gözlerde donan buğunun çehredeki ifadeye yaslanışı... ... ... ..büklüm büklüm burkan.. titrek iki fişek..

Fahişe kim ?? Merhameti cebinde taşıyanlar !! Yürekleri yerine... sevgiden habersizler, kelepçeliler.
    asya 14-02-2009 02:55     #4/4    
Ben pek beğenmedim bu filmi. Belki de çok şey bekleyerek gittiğim için...

Filmde tarihsel olaylara daha çok yer verilmiş olduğunu düşünüyordum. Bu düşünceme Etyen Mahcupyan'ın da işin içinde bulunması ve basın tanıtımlarında politik/tarihsel içeriğinin ön planda tutulması kaynaklık ediyordu.. Oysa ağırlıklı olarak bir aşk öyküsü anlatılmış. Tomris Giritlioğlu'nun hala televizyondan kopamadığı duygusunu da yaşattı film, sanki bir TV filmi çekilmiş. Ayrıca oyunculuklar çok abartılı geldi bana. Behçet karakterine, uyuzluğuna ise sinir oldum, boğdu beni düpedüz.

Sayfalar: [1]