| HASAT.ORG > Kavramlar > Nedir bu gerçek aşk? |
362 kez görüntülendi. Paylaş |
|
|
Tigris |
13-02-2009 22:07     #1/11     |
|
Son zamanlarda izlediğim videoların bir çoğu gerçek aşıklar ve gerçek aşk üstüne... Her insan hayatı boyunca aşık olur doğrudur ve yaşadığı bu aşkı sonsuza dek yaşatmak ister bu daha da doğrudur..
Belki onkere belki bir kere belki binkere...
Peki nedir bu gerçek aşk, ölümüne sevmek midir sevgilin gördüğün insanı ya da sonsuza kadar onunla mı olmak?
Hani gördüğünde kalbin pıt pıt atıyor, elim terliyor, nutkum tutuluyor durumları mı yoksa, ya da söyleyebilir mi hangi insan aynı duyguyu taşır her bakışında...
Yoksa insan gözünde ve içinde yarattığı şeyler mi olur karşındakinin şekline sokarak, kendine yediremediği duyguları onun bahanesiyle mi tatmin eder gerçek istek duygularını, yoksa bir hayat dostu mu arar kendisi için?
Kibrit kutusu içinde kibrit yokken kibrit değil midir ki içindeki ateşi yakmak için çakmak görmüş olsun?
Hani nerde bizlerin uğruna şiirler yazdığı ey aşk, Hani nerde onsuz ölümlere yelken açmak istemediğimiz, durgun denizde dalgayla savaşmak isteyen genç heycanımız...
Zaman bir şeytan ve insanı denemekte... Dikmiş kulakları ve bu körpe bedenlerimizi etkilemekte.. Aşık olmak çekmesse ümidi, acılarla köreltmekse, ya da bir tarafta soğuduktan sonra diğerinin göz yaşları ile bu ateşi dindirerek, yağmura unuttuyorsa insana..
Siktir git aşk ve acı vereceksen bedenlere...
EN ÖNEMLİSİ üzecekse en sevdiğin insanları... Ve aşık olmadan da geçiremeyecek o güzel zamanı...
Kaybol git aşk, yokluğun kadar var, varlığın kadar yoksun..
Varlığında sevindiriyor, yokluğunda üzüyorsan, bencilsin aşk... Çünkü kendi içinde tanımsız, herkese eşit davranamayacak kadar SEFİLSİN..
Gerçek aşk sen alınma söylediklerime; çünkü sende ona kefilsin.. Şans varsa varsın; yoksa da-varsın..
Benim için bu kadarsın... |
|
|
birçirkinkadın |
15-02-2009 04:02     #2/11     |
|
Kimi zaman aramaktan yoruluyorum ve buluvermenin kolaycılığına teslim ediyorum kendimi. |
|
|
son tango |
15-02-2009 05:08     #3/11     |
|
aman abi,en kötüsü de bu bence.. |
|
|
Ruler of the Ruins |
15-02-2009 05:34     #4/11     |
|
Başına gerçek konunca, sahteleşiyor sanki. Gerçek aşk yoktur, "yalnız" aşk vardır. |
|
|
Hades |
15-02-2009 11:10     #5/11     |
|
author=Ruler of the Ruins link=topic=57586.msg446303#msg446303 date=1234668865> Başına gerçek konunca, sahteleşiyor sanki. Gerçek aşk yoktur, "yalnız" aşk vardır.
vaay çok sağlam laf etmişsin tebrikler.. düşündüm de dostum senin zihnin sabaha doğru giderek açılıyo galiba.. (:
|
|
|
BaByyEaT |
15-02-2009 13:34     #6/11     |
|
Bir kız ve bir delikanlı, bir motosikletin üzerinde 180 Km hızla gidiyorlar ve aralarında şöyle bir konuşma geçiyor;
Kız : Lütfen yavaşla, ben korkuyorum
Delikanlı : Hayır, bak ne kadar eğlenceli
Kız : Lütfen, lütfen, çok korkuyorum
Delikanlı : Peki, beni sevdiğini söyle
Kız : Seni çok seviyorum, lütfen yavaşla
Delikanlı : şimdi de bana sıkıca sarıl
Kız delikanlıya sıkıca sarılır...
Delikanlı : kaskımı alıp, kendine takar mısın? Başımı çok sıktı..
Ertesi gün gazetelerde şöyle bir haber çıktı:
Motorsiklet Kazası; Motorsiklet , fren arızası nedeniyle, bir binaya çarptı. Üzerindeki 2 kişiden sadece biri kurtuldu.
Gerçek ise şöyleydi; Yolun yarısında, delikanlı frenlerin bozulduğunu anlamış ama bunu kıza belli etmek istememişti. Bunun yerine, kızdan kendisini sevdiğini söylemesini istemiş ve kendisine son defa sarılmasını istemişti. Sonra da kendi ölümü pahasına, kızın kaskı takmasını ve hayatta kalmasını sağlamıştı.
İşte gerçek aşkın anlamı da buydu..
:aglayan: :aglayan: :aglayan:
(alıntıdır) |
|
|
flzf |
15-02-2009 17:57     #7/11     |
|
gerçek aşk aslında olmayan birşeydir
|
|
|
EzoNe |
19-02-2009 04:39     #8/11     |
|
Zekice... Farkındayız onarılmaz güvensizliğimizin. Hatta o kadar manyağız ki gerçek gerçeğin gerçekten ne olduğu üzerine beyin patlatabiliriz. Ne gerek var ki? Gerçek! etiketi konmuş şeylere inanmak hep daha kolay gelmiştir. Bu yüzden " Gerçek yumurta kabı soyucu " diye aldığımız alet fos çıkınca hemen ardından " Gerçek yaprak sarma aleti "ni kapıp eve gelebiliriz. Çok görmemek lazım. İnanmaya ihtiyacımız var... |
|
|
SicKnTireD |
19-02-2009 05:02     #9/11     |
|
Bu kadar yüklenilmeyi hak ediyor mu "Gerçek AŞK" ? Bir kaç "Sahte AŞK" filmi izlesek... Yani bunun üzerine birşeyler daha fazla olsa.. ...
Geçenlerde "düş"lerken bir karikatür canlandı gözümde... Sizce AŞKI için dağları delen şahsiyete ait bir cep telefonu olsaydı.? (iridyummm) :D durumu ne de vahim olurdu :) bence artık beklentilerin güncellenmesi lazım bünyelerde... ...
|
|
|
autonomie |
20-02-2009 22:14     #10/11     |
|
gecenlerde bizim haydut herif (dort bacakli) pincho (o da dort bacakli) ciftlesme donemine girince evden kacip pinchogillere gitti. boyle birseyler olsa gerek.
serefsiz (dort bacakli) geceleri de uluyup bizi uyutmuyor... |
|
|
eczacı |
20-02-2009 22:28     #11/11     |
|
author=Ruler of the Ruins link=topic=57586.msg446303#msg446303 date=1234668865> Başına gerçek konunca, sahteleşiyor sanki. Gerçek aşk yoktur, "yalnız" aşk vardır.
ruler hakkaten sağlam laf etmişsin. gerçek aşk varsa bile şahsen henüz karşılaşmadım kendisiylen. artık herkes ilişkide 'ben' diyor. 'biz' diye bir kavram olmazsa tabiki aşk yalnızlaşır.
|
|
|

|
| Sayfalar: [1] |